Πρόσληψη προγραμματιστών

Aristoleo

5 Μαρτίου 2017 πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Προγραμματιστές χρειάζονται για την χρωματομετρική ανάλυση ενός διαλύματος σε γυάλινο σωλήνα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα ενός έξυπνου τηλεφώνου – Aristo App

Εδώ είναι ένα δείγμα μιας παρόμοιας συσκευής, ώστε να έχετε μια ιδέα.

[pdf-embedder url=”https://aristoleo.com/wp-content/uploads/2017/03/smartphone-algorithm-colorimetric-tests.pdf” title=”smartphone algorithm colorimetric tests”]

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ARISTOIL Interreg MED (85%) και από την Aristoleo Ltd και τους χορηγούς του (15%).

Το Aristo App θα είναι ένας αλγόριθμος εφαρμογών smartphone με δυνατότητα επανάληψης που έχει αναπτυχθεί για λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Το Aristo App θα χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο smartphone ως αναγνώστη για να ποσοτικοποιήσει τα αποτελέσματα του δοκιμαστικού τεστ Aristoleo. Πρέπει να εκτελεί την ανάλυση χρωματομετρικής φαινολικής περιεκτικότητας με ακρίβεια και αναπαραγωγή. Η κάμερα θα ανιχνεύσει την τιμή RGB και θα αναλύσει και θα συσχετίσει αυτές τις τιμές RGB με τη συνδυασμένη συγκέντρωση ελαιοκανθάλης και ελαιασίνης στο ελαιόλαδο, εκφρασμένη σε mg ανά kg. Δείγματα θα παρέχονται για να χρησιμοποιηθούν ως έλεγχοι από την χρωματομετρική μέθοδο Δοκιμαστικό Τεστ Aristoleo και τη μέθοδο NMR (Πυρηνικός Μαγνητικός Συντονισμός). Ο αλγόριθμος πρέπει να διαφοροποιεί τις λεπτές αποχρώσεις του πράσινου χρώματος και να παράγει μια μέτρηση σε mg ανά kg για τη συνδυασμένη συγκέντρωση ελαιοκανθάλης και ελαιασίνης.

Η πρόκληση είναι να δημιουργηθεί ένας αλγόριθμος που θα λειτουργήσει με τους περιορισμούς της μεταβλητότητας και των συνθηκών φωτισμού της κάμερας smartphone mega pixel στην περιοχή. Επιπλέον, το υγρό είναι σε ένα σωλήνα, μια άλλη πρόκληση για τη δημιουργία ενός αναπαραγώγιμου αποτελέσματος σε μια ποικιλία συνθηκών.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα προσληφθούν για εντατική περίοδο 2 μηνών. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν τις ικανότητές του προγραμματισμού για την εκτέλεση αυτού του έργου. Η ομιλία στα αγγλικά είναι απαραίτητη.

Επικοινωνήστε με τον Athan Gadanidis για περισσότερες πληροφορίες

athan@aristoleo.com

357 976 45011 Κύπρος

30 6947287828 Ελλάδα