ΑΡΙΣΤΟΛΕΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΑΡΙΣΤΟΛΕΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για να συνεχίσετε στα αγγλικά συνδεθείτε εδώ: ARISTOLEO SUSTAINABLE DEVELOPMENT – LATEST NEWS AND ANNOUNCEMENTS

Beyond Organic Beyond Extra Virgin confernece at the Univ of Cyprus in NIcosia 6-7 Μαΐου, Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το συνέδριο « Πέρα από Οργανικό, Πέρα από Εξαιρετικά Παρθένο », και η απονομή βραβείων  « Aristoleo 2017 »  διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία.

Πολλοί παραγωγοί από την Ελλάδα και δύο από την Καλιφόρνια μας τίμησαν με την παρουσία τους παραλαμβάνοντας τα βραβεία τους. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε ζωντανές συζητήσεις με τους ομιλητές, γεγονός που πάντα αποτελεί αξιόπιστο δείγμα ότι τα θέματα ήταν διαφωτιστικά και ενημερωτικά.

Ομιλία – Ελένη Ζώτου, Wild Athos, Halkidiki

https://www.youtube.com/watch?v=nudk_8N9yD0&t=15s

Ομιλία – Σπύρος Δάφνης, “The Governor” Corfu

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=iJb0FwIL9Qk

Στο επίκεντρο βρισκόταν η τηλεοπτική παρουσίαση του πρώτου βραβείου, Double Gold στο Βιολογικό αγρόκτημα Ατσάς από την Α.Υ. Πριγκίπισσα Μπάσμα Μπιντ Αλί της Ιορδανίας η οποία είναι αφοσιωμένη στην οικολογία και τις βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας. Η Πριγκίπισσα Μπάσμα συγχαίρει όλους τους παραγωγούς φαινολικού ελαιόλαδου για την αφοσίωσή τους.

HRH Princess Basma Bint Ali of Jordan

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες εδώ καθώς τις ανεβάζουμε στο νέο κανάλι της Aristoleo στο YouTube. Κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που ανεβαίνει ένα νέο βίντεο. https://www.youtube.com/channel/UCqt9Szk8doAdimWe3A5flDg

Τώρα το Aristoleo.com είναι η #1 σελίδα στο Google search σχετικά με high phenolic olive oil (Ελαιόλαδο Υψηλό σε Φαινόλες). Το πετύχαμε όντας ενεργοί στο Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σκοπεύουμε να κρατήσουμε αυτή τη θέση συνεχίζοντας να προωθούμε τα θρεπτικά οφέλη του υψηλού σε φαινόλες εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου καθώς και πολλούς παραγωγούς, όπως εσείς, οι οποίοι πραγματοποιούν αλλαγές που εξελίσσουν την ελληνική ελαιουργική βιομηχανία.

Αυτό το μήνα δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό περιοδικό Πέρα από Οργανικό, Πέρα από Εξαιρετικά Παρθένο (Beyond Organic Beyond Extra Virgin) στην πλατφόρμα Medium. Πρόκειται για μία συλλογή άρθρων που γράφτηκαν από την Marilyn και εμένα στη Huffington Post και τις Olive Oil Times, καθώς και νέες δημοσιεύσεις. Εστιάζουμε περισσότερο στο Υψηλό σε Φαινόλες Ελαιόλαδο για την Υγεία, την Ζωτικότητα και την Μακροζωία. Θα συμπεριλάβουμε τις τελευταίες έρευνες, ιστορίες, επωνυμίες και συνταγές με Υψηλό σε Φαινόλες Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο. Κάντε κλικ στο και στο ❤ περιοδικό μας. Εάν υπάρχει κάποιο θέμα για το οποίο θα θέλατε να γράψουμε – απλά στείλτε μας ένα email.

Ως ο #1 Φορέας για Υψηλό σε Φαινόλες Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, δεχόμαστε ερωτήσεις τόσο από διανομείς όσο και από ιδιώτες που επιθυμούν να μάθουν από που μπορούν να αγοράσουν αυτό το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο.

Για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την αυξανόμενη δραστηριότητα και να προετοιμαστούμε για τη συγκομιδή:

  • Επανασχεδιάζουμε την ιστοσελίδα μας
  • Ενημερώνουμε τους καταλόγους μας
  • Δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – με διανομή στη Β. Αμερική αλλά και στην Ευρώπη
  • Εγκαινιάζουμε το EVOOBOOK.com, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης καταστημάτων λιανικής πώλησης ελαιόλαδου
  • Οργανώνουμε σεμινάρια με θέμα τις επιχειρήσεις Υψηλού σε Φαινόλες Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου

Για περαιτέρω ενημέρωση πάνω σε οποιοδήποτε από αυτά τα προγράμματα και για τον τρόπο συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail ή καλέστε μας στο +30 694-728-7828

Πρόγραμμα ARISTOIL Interreg MED

Ως βασικός συνεργάτης σε αυτή την μελέτη για το Υψηλό σε Φαινόλες Ελαιόλαδο, που διήρκησε 3 έτη και επεκτάθηκε σε 5 χώρες με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Αριστολεο φέτος θα αυξήσουμε τη δραστηριότητά μας με παραγωγούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Δείτε τον Δρ. Μαγιάτη να παρουσιάζει το πρόγραμμα Aristoil στην ομιλία του στο συνέδριο Πέρα από Οργανικό, Πέρα από Εξαιρετικά Παρθένο στην Κύπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=ILhF5XfAqyY

Όπως γνωρίζετε οι δραστηριότητες της Aristoleo τα τελευταία τρία χρόνια έχουν επικεντρωθεί στην προώθηση του Υψηλού σε Φαινόλες Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου στο ενσυνείδητο σε θέματα υγείας κοινό – τους αγοραστές σας. Έχουμε ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, έχουμε αμφισβητήσει την γραφειοκρατία που δεν έχει ακόμα αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσει τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Υγείας 432/2012 για την Ετικετικοποίηση Ελαιόλαδου με Πολυφαινόλες, έχουμε προωθήσει τα Βραβεία Aristoleo και τώρα, μετά την επιτυχία του πρώτου μας συνεδρίου, προσβλέπουμε στην αύξηση την επιρροής και τη διεύρυνση του χώρου δράσης μας.

Τώρα, πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Έχετε την επωνυμία σας στα καταστήματα λιανικής πώλησης; Θα θέλατε περισσότερα άτομα να ζητούν τα προϊόντα με την επωνυμία σας σε αυτό το κατάστημα; Εάν ναι – ρωτήστε μας για το EVOOBOOK.com

Θέλετε να εισαγάγετε την επωνυμία σας στην ευρωπαϊκή και/ ή την βορειοαμερικανική αγορά με έναν απλό και μη-αποκλειστικό τρόπο; Ρωτήστε μας για το ηλεκτρονικό κατάστημα Aristoleo.

Αγαπάτε αυτό που κάνει η Aristoleo?  Θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό το κίνημα υπέρ του Υψηλού σε Φαινόλες Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου?   Θέλετε να προωθείται την επωνυμία σας καθώς αναπτυσσόμαστε; Ρωτήστε μας για τις Χορηγίες Aristoleo.

 

 

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Leave A Comment

Related Posts

  • Σας προσκαλώ να δηλώσετε συμμετοχή αυτή την εβδομάδα για να λάβετε το Αριστόλεο Βραβείο τον ίδιο μήνα (Ιανουάριο) για το Aristoleo Awards 2022 “Εποχή της Διαύγειας”. Θα είστε στην πρώτη θέση για βράβευση στο 2022.   Μην χάσετε την ευκαιρία συμμετοχής σε αυτόν τον σημαντικό διαγωνισμό και πρωτότυπο σχέδιο προώθησης και πιστοποίησης!  Αν έχετε πραγματοποιήσει την ανάλυση με το NMR θα […]

  • EU 432-2012 NMR η HPLC απο τον δρ Προκόπιο Μαγιάτη Η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο μεθόδους NMR η HPLC για την ανάλυση φαινολών για τον ισχυρισμό υγείας EU 432-2012 είναι: H μέθοδος NMR μετράει απευθείας τα σήματα που αναλογούν σε αριθμό ατόμων και μορίων σε ορισμένη ποσότητα δείγματος Η  HPLC μετράει τα σήματα που […]

  • Υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα και Alzheimer Τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα συσχετίστηκαν με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους που πάσχουν απο αρχικά συμπτώματα του Alzheimer     Για πρώτη φορά συσχετίστηκαν τα υψηλἀ φαινολικαά ελαιόλαδα που είναι πλουσια σε ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους. Τα υψηλά φαινολικά ελαιολαδα συμπήπτουν με […]