Aristoleo Awards 2022 GR

7th Annual Aristoleo Awards taking place in Canada

Σας προσκαλώ να δηλώσετε συμμετοχή αυτή την εβδομάδα για να λάβετε το Αριστόλεο Βραβείο τον ίδιο μήνα (Ιανουάριο) για το Aristoleo Awards 2022 “Εποχή της Διαύγειας”. Θα είστε στην πρώτη θέση για βράβευση στο 2022.  
Μην χάσετε την ευκαιρία συμμετοχής σε αυτόν τον σημαντικό διαγωνισμό και πρωτότυπο σχέδιο προώθησης και πιστοποίησης! 
Αν έχετε πραγματοποιήσει την ανάλυση με το NMR θα λάβετε €100,00 έκπτωση.
 
Τα Aristoleo Awards 2022 συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα σε ολα τα στάδια παραγωγής και προώθησης.
Ο λόγος που το HPLC υποτιμά τα ελληνικά ελαιόλαδα https://youtu.be/7pgPXtsXMr4

Κάντε κλικ εδώ να προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή!
Το Aristoleo είναι αφοσιωμένο στην αύξηση του προφίλ του υψηλού φαινολικού ελαιολάδου εκ μέρους όλων των ελαιοπαραγωγών.
Το μεγάλο ποσοστό παραγωγών υψηλά φαινολικού ελαιολάδου έχουν αλλάξει τις μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής, ελαιοποίησης, και εμφιάλωσης. Έχουμε κάνει μεγάλα άλματα μπροστά από τότε που αρχίσαμε αυτό το ταξίδι το 2012 με την υιοθετηση του ισχυρισμού υγείας 432/2012 στην ετικέτα για πολυφαινόλες στο ελαιόλαδο.
Αλλά υπάρχει κίνδυνος για δυσφήμηση ὀλων τον ελαιοπαραγωγών υψηλά φαινολικών ελαιολάδων διότι δύο προβλήματα παραμένουν στην πορεία από την ελιά μέχρι την αγκαλιά του πελάτη.   
Θερμοκρασία αποθήκευσης και προβολής έχει μεγάλη επιρροή στην διατήρηση των φαινολικών στοιχείων. Όπως γνώριζαν στην αρχαιότητα το ελαιόλαδο και το κρασί για να διατηρηθούν πρέπει η θερμοκρασία να είναι χαμηλή. Σύγχρονη επιστήμη έχει επιβεβαιώσει την ιδανικη θερμοκρασία ειναι μεταξυ 12.5 και 15° κελσίου. Θερμοκρασία δωματίου μειώνει την συγκέντρωση φαινολών – μέσος όρος μείωσης φαινολών μέσα σε 12 μήνες είναι περίπου 45% σε σφραγισμένο μπουκάλι στο σκοτάδι.
Για να προστατεύσουμε την νέα κατηγορία ελαιολάδου με ισχυρισμό υγείας, το Αριστολεο ανέλαβε την οδηγία από το ARISTOIL Interreg MED και την ευθύνη για την δημιουργία ενός σχεδίου αποθήκευσης και προώθησης να εξασφάλιση την ποιότητα και να προστατεύσει την περιεκτικότητα φαινολών στο ελαιόλαδο.
Δημιουργήσαμε το Aristoleo Cooler 12-15° K για την προώθηση και συντήρησης των  υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα πιστοποιημένα με το Aristoleo-DataLokΠαρουσίαση στα ελληνικά: https://youtu.be/8Dl0qGGpQnk

Η εγκατάσταση των Aristoleo Cooler προχωραει σε ραγδαίο ρυθμό σε εγκεκριμένες τοποθεσίες ξεκινώντας από την Αθήνα, και την Βιρτζίνια Αμερική, στο Τορόντο Καναδά, και επομένως στο Λονδίνο και Πειραιά. Είναι η πρώτη από άκρη σε άκρη λύση για το ποιοτικό ελαιόλαδο. Μαζί με την πρώτη μέθοδο πιστοποίησης Aristoleo-Datalok εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την άμεση πρόσβαση σε όλα τα πιστοποιητικά και τα αποτελέσματα τυχαίων αναλυσεων καθε παρτίδας. (3 φορες στους επόμενους 18 μήνες) 
Διαβάστε τα πολλά οφέλη συμμετοχής στα 7 ετη Βραβεία Aristoleo η και το Aristoleo-Datalok πρόγραμμα. 
• Εκδήλωση στο Τορόντο, Καναδά και την ανακοίνωση των βραβείων διαδικτυακά σε Ζωντανή σύνδεση. Η Βόρεια Αμερική είναι η πιό γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά για τα υψηλα φαινολικα ελαιολαδα. Από εκεί μπορούμε να απλώσουμε το δίκτυο του Αριστολεο Κούλερ παγκοσμίως.

• Προώθηση της επωνυμίας σας με παγκόσμιο Δελτίο Τύπου στα μέσα μαζικης ενημερωσης και κοινωνικής δικτύωσης, στον ιστότοπο Aristoleo, στα ενημερωτικά δελτία μας και στο κανάλι Youtube της Aristoleo.

• Δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας έκδοση, Beyond Organic, Beyond Extra Virgin.

• Προτεραιότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης Aristoleo Data Locked και είσοδο στο Aristoleo Cooler.

Διαβάστε τα πολλά οφέλη συμμετοχής στο Aristoleo-Datalok πρόγραμμα πιστοποίησης. 
 
• Η επωνυμία σας θα πιστοποιηθεί και θα παρουσιαστεί στο Aristoleo Cooler σε κεντρικό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, στην Αμερική, στον Καναδά, και σύντομα στο Λονδίνο και στο Λιμάνι του Πειραιά.
• Η επωνυμία σας θα ξεχωρίσει απο τα αλλα ελαιόλαδα στο ράφι και θα μεταφέρει το μήνυμα ότι το γνήσιο Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό και προσοχή.

Η Aristoleo δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για να πιστοποιήσει και να προστατεύσει τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα.
 Ελάτε μαζί μας να γνωστοποιήσουμε με γνήσια διαφάνεια την προστασία του υψηλά φαινολικού ελαιολάδου – το πιο αγαπημένο “φάρμακο” του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη
Συζήτηση με τον Απόστολο Κ. Κυριτσάκη για το καινούργιο του βιβλίο και το ιστορικό του.
“Επιτραπέζια Ελιά και ο Βιολειτουργικός της Ρόλος”

Ό στόχος μας είναι να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα και να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση με ένα εγγυημένο προϊόν. Αγοραστές έχουν δηλώσει την προτίμηση τους. Αναγνωρίζουν τα οφέλη στην υγεία και αναζητούν τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα. Τώρα θα είμαστε στην θέση να προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα και ποσότητα.

Κάντε κλικ εδώ να προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή!

Αν ἐχετε ανάλυση από το Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία πριν από της 30 Ιανουαριου, δεν χρειάζεται να την επαναλάβετε. Αν έχετε πραγματοποιήσει την ανάλυση με το NMR θα λάβετε €100,00 έκπτωση.

Θα αναλύσουμε ξανά μονο τα ελαιόλαδα που θα πιστοποιηθούν με το Aristoleo-Datalok και θα πωλούνται στα Αριστολεο Κουλερ η μέσω πιστοποιημένων διαδικτυακά καταστήματα στην Αμερική, Καναδά, Αγγλία και Ελλάδα προς το παρών. 

Ας κάνουμε το 2022 ένα ιστορικό έτος για τα ελαιόλαδα με ισχυρισμό υγείας 

Athan Gadanidis
30 6947287828 Greece
Skype: Athan.Gadanidis

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Leave A Comment

Related Posts

  • EU 432-2012 NMR η HPLC απο τον δρ Προκόπιο Μαγιάτη Η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο μεθόδους NMR η HPLC για την ανάλυση φαινολών για τον ισχυρισμό υγείας EU 432-2012 είναι: H μέθοδος NMR μετράει απευθείας τα σήματα που αναλογούν σε αριθμό ατόμων και μορίων σε ορισμένη ποσότητα δείγματος Η  HPLC μετράει τα σήματα που […]

  • Υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα και Alzheimer Τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα συσχετίστηκαν με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους που πάσχουν απο αρχικά συμπτώματα του Alzheimer     Για πρώτη φορά συσχετίστηκαν τα υψηλἀ φαινολικαά ελαιόλαδα που είναι πλουσια σε ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους. Τα υψηλά φαινολικά ελαιολαδα συμπήπτουν με […]

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ» Το Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία (World Olive Center for Health), και η εταιρεία E–LA–WON ανακοινώνουν τη δημοσίευση της πρώτης μελέτης Ελλήνων και Ισπανών ερευνητών σχετικά με την ευεργετική επίδραση των φαινολικών συστατικών του ελαιολάδου στο ζωικό πειραματικό μοντέλο της σκλήρυνσης κατά πλάκας […]