Πρώτα απ’ όλα

Είναι ευχαρίστησή μου να σας παρουσιάσω τον καινούριο μας εμπορικό αντιπρόσωπο του Αριστόλεο® Κιτ Δοκιμής – τα εργαστήρια Jatello με βάση τη Χαέν, Ισπανία. Οι Ισπανοί παραγωγοί ελαιολάδου αγκαλιάζουν τα οφέλη για την υγεία του υψηλά φαινολικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Τώρα έχουν το Αριστόλεο Κιτ Δοκιμής, ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν τα άριστα από τα υπόλοιπα.

Στην Ιταλία ο εμπορικός αντιπρόσωπος του Αριστόλεο® Κιτ Δοκιμής – Maria Teresa Koulaktsi, http://www.oilsuperfood.com/

Aristoleo® test image 340X212

Πιο σημαντικά

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συστάσεις σας από το τελευταίο μας email, όπου ζητούσαμε την εποικοδομητική κριτική σας σχετικά με το σχέδιο μας να αναπτύξουμε το διεθνή κατάλογο για τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα.

Αποφασίσαμε να διατηρήσουμε τον κατάλογο των Υψηλά Φαινολικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων στο Aristoleo.com χωρίς χρέωση για εκείνους τους παραγωγούς που έχουν αγοράσει το Αριστόλεο® Κιτ Δοκιμής και έχουν το πιστοποιητικό ανάλυσης – Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (ΠΜΣ) – NMR (Nuclear Magnetic Resonance) 

Σας προσκαλούμε να υποβάλετε πληροφορίες για τα προϊόντα σας και φωτογραφίες στο aristoleo.com@gmail.com ώστε να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε την εταιρεία σας στον κατάλογο των Υψηλά Φαινολικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων.

http://aristoleo.com/catalog-of-high-phenolic-evoos/

Αυτό είναι υπέροχο για όλους εσάς που έχετε διανομή, ώστε να μπορούν να σας βρουν και είναι επίσης σπουδαίο για εκείνους που αναζητούν διανομή, ώστε να γίνουν γνωστοί.

Young woman choosing olive oil in grocery store.

Young woman choosing olive oil in grocery store.

Θα το κάνουμε εύκολο για τους λάτρεις του Υψηλά Φαινολικού Ελαιολάδου να βρουν τις αγαπημένες τους μάρκες. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τις αγοράσουν απευθείας από τον παραγωγό online ή διαθέσιμες από το πλησιέστερο κατάστημα.

Υπερπλήρης με τα πιο πρόσφατα νέα από τον κόσμο της επιστημονικής έρευνας και τις εξελίξεις πάνω στα οφέλη για την υγεία του υψηλά φαινολικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μαζί με βίντεο, φωτογραφίες και επιχορηγούμενα ζωντανά δρώμενα, είναι μια πηγή τόσο εμπορική όσο και ενημερωτική.

Aristoleo Awards presenter Vasilis Kamvisis from Athan Gadanidis on Vimeo.
Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μια συναρπαστική περίοδος για το Αριστόλεο®, καθώς γράψαμε για τις εντυπωσιακές ανακαλύψεις μιας ποικιλίας από Υψηλά Φαινολικά Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πίσω εκεί που όλα ξεκίνησαν

Όπως τόσοι πολλοί στην Ελλάδα, κι εμείς αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά η ανταμοιβή για την παραμονή μας σε αυτήν την πορεία βρίσκεται στα αποτελέσματα. Όπως το βλέπουμε εμείς, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ξεκινά ξανά να αναγνωρίζεται ως το ελαιόλαδο που προστατεύει και προάγει περισσότερο την υγεία από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο και δικαίως.

http://olympiaconference.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Το Ελληνικό Υψηλά Φαινολικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι ελεγμένο, δοκιμασμένο και αληθινό”

Ο κόσμος ξεκινά επιτέλους να δίνει σημασία. Καθώς αναπτύσσεται η καταναλωτική συνείδηση για τα οφέλη για την υγεία του Υψηλά Φαινολικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερους ανταγωνιστές, οπότε χρειάζεται να διασφαλίσουμε πως κανείς δε θα ξεχάσει πού και ποιος ξεκίνησε αυτή την αναγέννηση του ελαιολάδου. Ξεκίνησε στην γενέτειρα του σύγχρονου πολιτισμού και στην αγκαλιά του Ελληνικού πολιτισμού. Ξεκίνησε σε πανεπιστημιακά εργαστήρια με λιγοστούς πόρους, αλλά γεμάτα με μεγάλες ιδέες.

Επιστήμη

Ξεκίνησε με ένα ζευγάρι επιστημόνων, το Δρ. Μαγιάτη και τη Δρ. Μέλλιου, που ήθελε να μάθει τι κάνει το ελαιόλαδα πραγματικά υγιεινό. Η απάντηση σε εκείνο το ερώτημα άλλαξε τη βιομηχανία του ελαιολάδου για πάντα. Την επανέφερε στις αρχαίες ελληνικές της ρίζες της αριστείας.

Aristoleo® Slider Image 5 First Prize

Αριστεία

Αυτό που πολλοί ελαιοπαραγωγοί ανακάλυψαν ήταν το προφανές: η αριστεία βρισκόταν κάτω από τη μύτη τους όλο αυτό τον καιρό. Αυτό το πανίσχυρο ελαιόδεντρο, ο καρπός του και το ελαιόλαδο του αποτελούν ζωντανές μαρτυρίες του υποδειγματικού αρχαίου πολιτισμού μας, που είναι ακόμη μαζί μας. Βρίσκεται εδώ σήμερα ολόγυρά μας και τώρα έχουμε τα εργαλεία και τη γνώση να το αποδείξουμε στον κόσμο.

Έλληνες επιστήμονες, Έλληνες παραγωγοί, όλοι εκείνοι που πίστεψαν στη επιστήμη και ρίσκαραν, οι κύριοί μας υποστηρικτές από όλον τον κόσμο που αγόρασαν τα υψηλότερα τιμολογημένα και υψηλότερα φαινολικά Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα και όλοι οι επενδυτές και συγγραφείς που έχουν συμβάλλει σε αυτήν την αναπτυσσόμενη επιτυχία. Η αφοσίωσή σας μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη – σας ευχαριστούμε.

Δίνοντας την καλή μάχη

Εγώ προσωπικά αγωνίζομαι για αυτό εκ μέρους όλων των παραγωγών Υψηλά Φαινολικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και της προοπτικής του να εξυψώσει την ελληνική επιχείρηση ελαιολάδου. Πολύ πριν το Aristoleo® εφευρεθεί, διεξήγαγα ενεργά εκστρατεία για την πλήρη εφαρμογή του κανονισμού ισχυρισμού υγείας της Ε.Ε. για τις πολυφαινόλες στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Το είδα σαν ευκαιρία για την Ελλάδα να αρχίσει να ξεπερνά τους ισχυρούς μας ανταγωνιστές, την Ιταλία και την Ισπανία.

Πρόσφατο Άρθρο στο Huffingtonpost.gr

3 Ελληνικά ελαιόλαδα χρησιμοποιούνται για ιατρική έρευνα

«Οι καταναλωτές αναζητούν φρέσκα, φυσικά και ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ωφέλιμα συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ασθενειών και προάγουν την καλή υγεία είναι επίσης σημαντικά.»

http://www.huffingtonpost.gr/marilyn-harding/-3-_21_b_12134736.html

Έχω διεξάγει καμπάνια για μια μείζονα αλλαγή στην εστίασή μας από την εμμονή για γεύση του σε εμμονή για τα οφέλη του για την υγεία. Επιτέλους, άνθρωποι σε θέσεις ισχύος αρχίζουν να δίνουν σημασία και να προσφέρουν την υποστήριξή τους. Γνωρίζω πως κάποιοι από εσάς έχετε προσγειωθεί από την έλλειψη επαρκούς τιμολόγησης που να εγγυάται τη σκληρή σας δουλειά και επένδυση. Αυτό με έχει ενοχλήσει και εμένα. Με έχει εξοργίσει και κατά καιρούς έχω χάσει την ψυχραιμία μου, επειδή νοιώθω τον πόνο και τον αγώνα σας. Νοιώθω την προσπάθεια που καταβάλλετε σε αυτήν την σπουδαία ιδέα της αναγέννησης του υγεία προστατευτικού ποιοτικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου των ένδοξων αρχαίων προγόνων μας που κυβερνούσαν τον κόσμο του ελαιολάδου.

Σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να εργάζομαι εξ ονόματός σας και εξ ονόματος των ανώτερων ελληνικών παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων που προάγουν την υγεία.

LOGO ARIST AWARDS

Εγγραφείτε στο Aristoleo® Newsletter και κρατηθείτε ενήμεροι.

Αριστόλεο® Βραβεία

Τα πρώτα ετήσια βραβεία Αριστόλεο® ήταν μια ηχηρή επιτυχία και αυτό το χρόνο ίσως γίνουν διεθνή. Πολλοί παραγωγοί Υψηλά Φαινολικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων απογοητεύτηκαν πέρσι, γιατί έμαθαν για το διαγωνισμό πολλοί αργά για να λάβουν μέρος.

Αριστόλεο Βραβεία 2016

Αυτήν τη χρονιά ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα νωρίτερα, πριν τον Μάρτιο του 2017. Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε την ανακοίνωση των ημερομηνιών δηλώσεων συμμετοχής και τις λεπτομέρειες. Μην το παραλείψετε! Μείνετε σε επαφή

aristoleo.com@gmail.com 

 

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Leave A Comment

Related Posts

  • Σας προσκαλώ να δηλώσετε συμμετοχή αυτή την εβδομάδα για να λάβετε το Αριστόλεο Βραβείο τον ίδιο μήνα (Ιανουάριο) για το Aristoleo Awards 2022 “Εποχή της Διαύγειας”. Θα είστε στην πρώτη θέση για βράβευση στο 2022.   Μην χάσετε την ευκαιρία συμμετοχής σε αυτόν τον σημαντικό διαγωνισμό και πρωτότυπο σχέδιο προώθησης και πιστοποίησης!  Αν έχετε πραγματοποιήσει την ανάλυση με το NMR θα […]

  • EU 432-2012 NMR η HPLC απο τον δρ Προκόπιο Μαγιάτη Η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο μεθόδους NMR η HPLC για την ανάλυση φαινολών για τον ισχυρισμό υγείας EU 432-2012 είναι: H μέθοδος NMR μετράει απευθείας τα σήματα που αναλογούν σε αριθμό ατόμων και μορίων σε ορισμένη ποσότητα δείγματος Η  HPLC μετράει τα σήματα που […]

  • Υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα και Alzheimer Τα υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα συσχετίστηκαν με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους που πάσχουν απο αρχικά συμπτώματα του Alzheimer     Για πρώτη φορά συσχετίστηκαν τα υψηλἀ φαινολικαά ελαιόλαδα που είναι πλουσια σε ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη με σημαντική βελτίωση στις νοητικές λειτουργίες σε ανθρώπους. Τα υψηλά φαινολικά ελαιολαδα συμπήπτουν με […]