Ποιοι Είμαστε;

Με έναυσμα την έρευνα των Δρ. Προκόπιου Μαγιάτη και της Δρ Ελένης Μέλλιου, εμπνευστήκαμε να εμπλακούμε και να μετακομιστούμε στην Ελλάδα για να δώσουμε ό, τι μπορούμε στο όραμα της εξεύρεσης του καλύτερου ελαιολάδου στον κόσμο. Επενδύσαμε στην έρευνα των Μαγιάτη και Μέλλιου και το αποτέλεσμα ήταν η εφεύρεση του Δοκιμαστικού Τεστ Aristoleo του “εργαστηρίου σε ένα φιαλίδιο”. Βρήκαμε έναν κατασκευαστή στην Κύπρο και αποφασίσαμε να μετακινήσουμε την έδρα μας στη Λευκωσία.

Σήμερα, υπηρετούμε μια ολοένα και αυξανόμενη ομάδα ανθρώπων που σκέφτονται, ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοτριβεία και διανομείς, οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στην παροχή των πιο ελκτικών ελαιολάδων και επιτραπέζιων ελιών που προάγουν την υγεία. Παραμένουμε δίπλα στους παραγωγούς που γνωρίζουν ότι η αλλαγή έρχεται μόνο όταν συνεργαζόμαστε για το καλύτερο καλό.

Προσφέρουμε το δοκιμαστικό τεστ Aristoleo®, το “εργαστήριο σε φιαλίδιο”, έτσι ώστε οι παραγωγοί να μπορούν να δοκιμάσουν γρήγορα και εύκολα τα λάδια τους στο χωράφι για να τελειοποιήσουν την παραγωγή και να ταξινομήσουν την καλύτερη ποιότητα για τις καλύτερες τιμές.

Με τα Βραβεία Aristoleo®, χρησιμοποιούμε την ανάλυση της τεχνικής NMR και τα Εργαστήρια Αλλεργιογόνων Τροφίμων για ανάλυση γεύσης για να περιγράψουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες υγείας του αυξανόμενου αριθμού εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων υψηλής ποιότητας και επιτραπέζιων ελιών.

Εργαζόμαστε επιμελώς για να ενημερώσουμε την αυξανόμενη αγορά για την υγεία σχετικά με τα οφέλη και τη διαθεσιμότητα αυτών των ανώτερων φαινολικών εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων. Εγγυόμαστε ότι αυτά τα ανώτερα ελαιόλαδα θα χαρούν τις αισθήσεις και θα αναζωογονήσουν την ύπαρξή σας.