Καλώς Ορίσατε!

Το Αριστόλεο αντιπροσωπεύει την αναγέννηση της Αριστείας
Το ΝΜR, το Αριστολεο Κιτ Δοκιμής, και το Αριστόμετρο, δεν εκπροσωπούν μια καινούργια μέθοδο να πουλήσουμε ένα προϊόν.

Εκπροσωπούν την Ελλάδα που καινοτομεί, και προσφέρει την σοφία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού σε πλήρη σύγκληση με την σύγχρονη επιστημονική γνώση.
Τα ελαιόλαδα με υψηλές φαινόλες δένουν την σύγχρονη καινοτομία με την αρχαία Ελληνική σοφία.

Άθαν Γκαδανίδης, Διευθυντής έρευνας και καινοτομίας

Aristoleo

Γιατί το υψηλό φαινολικά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι καλό για εσένα;

Πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιπποκράτης και ο Διοσκουρίδης αναφέρθηκαν στο πρώιμο ελαιόλαδο ως φάρμακο. Η σύγχρονη επιστήμη έχει εντοπίσει τις πολυφαινόλες ή με μεγαλύτερη ακρίβεια φαινολικές ενώσεις  που προστατεύουν την υγεία και συνεχίζει να διερευνά την  αποτελεσματικότητα αυτών των φαινολών για την πρόληψη και την θεραπεία πολλών από τις σημερινές  χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομενης της καρδιακής προσβολής και του εγκεφαλικού επεισοδίου, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της παχυσαρκίας, του αλτσχάιμερ, του παρκινσον, του διαβήτη τυπου II και του καρκίνου.

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι περισσότερες ασθένειες είναι το αποτέλεσμα κάποιας φλεγμονής και η φαινολική ένωση Ελαιοκανθάλης είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Η ελαιασίνη είναι γνωστό αντιοξειδωτικό. Αυτές οι ουσίες υπάρχουν μόνο στο ελαιόλαδο. Τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα που είναι ελεγμένα ότι έχουν σε υψηλό βαθμό αυτές και άλλες φαινόλες είναι στην πραγματικότητα φαρμακευτικά προϊόντα διατροφής και δεδομένου ότι το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό φαγητό, η καθημερινή κατανάλωση του υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων είναι μια έξυπνη επιλογή για τη βέλτιστη υγεία, ζωτικότητα και μακροζωία.

Η πρώτη εκπομπή στο καινούργιο κανάλη “Παρέα με το Αριστόλεο”. Αρχίζουμε απο την αρχή της νεότερης ιστορίας της επιτραπέζιας ελιας, και το ελαιόλαδο. Κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο βιβλίο του Απόστολου Κ. Κυριτσάκη, ομότιμου Καθηγητή Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) Μία αυθόρμητη συζήτηση με την αφορμή to καινούργιο βιβλίο «Η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ»

Ακούστε την επιστημονική εξήγηση γιατί η μεθοδο του ΔΣΕ η περίφημη HPLC η λεγόμενη COI. δεν μετράει σωστά της φαινόλες

Έμαθα για τα υψηλά φαινολικά ελαιοόλαδα απο τον παππού μου. Δεν το έμαθα από τον ισχυρισμό υγείας για πολυφαινόλες 432/2012

Αποποίηση Ευθυνών

Το περιεχόμενο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις ή θεραπείες. Πάντα να ζητάτε τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου ειδικευμένου ιατρού για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με μια ιατρική κατάσταση. Ποτέ μην παραβλέπετε την επαγγελματική ιατρική συμβουλή και μην καθυστερείτε να αναζητήσετε μια επαγγελματική ιατρική συμβουλή, λόγω κάποιας πληροφορίας που διαβάσετε σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Το 2012, η ΕΕ υπέβαλε τον κανονισμό 432-2012 με τίτλο την διεκδίκηση της υγείας. Σε αυτό αναφέρεται ότι τα ελαιόλαδα με πολυφαινόλες πάνω από 250 mg / kg μπορούν να ισχυριστούν ότι μειώνουν την οξείδωση της LDL (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας). Την ίδια χρονιά, ο Δρ. Προκόπιος Μαγιάτης και η Δρ Ελένη Μέλλιου του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακάλυψαν μια μέθοδο για την ακριβή μέτρηση μεμονωμένων φαινολικών ενώσεων στο ελαιόλαδο με NMR (Nuclear Magnetic Resonance – Πυρηνικός Μαγνητικός Συντονισμός). Τον επόμενο χρόνο εφηύραν ένα τεστ δοκιμής για τη μέτρηση των συνδυασμένων φαινολικών ενώσεων ελαιοκανθάλης  και  ελαιασίνης. Είναι το τεστ δοκιμών της  Aristoleo®.

Η Aristoleo Ltd. κατοχυρώνει την ευρεσιτεχνία και έχει αφιερώσει τα ενδιάμεσα έτη για την αναγνώριση των υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων, διευρύνοντας την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τα οφέλη στην υγεία των υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων και είναι πλέον εταίρος στο τριετές χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα, οπου συμμετέχουν 5 χώρες στο πρόγραμμα ARISTOIL Interreg  για τη μελέτη της παραγωγής υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων και τον τρόπο παράδοσής του στον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι και αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Τι προσφέρει το Aristoleo;

Aristoleo

Υγεία & Έρευνα

Το Aristoleo® μοιράζεται τις τελευταίες έρευνες και τα άρθρα που σχετίζονται με τα οφέλη για την υγεία των υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων.

Συνταγές

Το Aristoleo® απολαμβάνει να μοιράζεται τις υπέροχες συνταγές φαγητών από την Κουζίνα της Theresa James χρησιμοποιώντας υψηλό φαινολικά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Κατάλογος έξτρα παρθένων ελαιόλαδων

Το Aristoleo® αναγνωρίζει τα υψηλά φαινολικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα που είναι πιστοποιημένα με NMR και αναγνωρισμένα για υγεία, τη φυσική κατάσταση και τη μακροζωία.

Βίντεο

Εγγραφείτε στο κανάλι του Aristoleo® στο YouTube για να παρακολουθήσετε τις προηγούμενες και τις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και βίντεο πληροφοριών.

Βραβεία Aristoleo®

Το Aristoleo® αναγνωρίζει και προωθεί εμπορικά σήματα υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων και επιτραπέζιων ελαίων σύμφωνα με την ποικιλία, την κατηγορία και  το φαινολικό περιεχόμενο.

Εκδηλώσεις

Το Aristoleo® επεκτείνει την παγκόσμια ενημέρωση για το υψηλό φαινολικά Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο μέσω συνεδρίων, προγραμμάτων, διαδικτυακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Αγροτουρισμός

Το Aristoleo® συνεργάζεται με τους παραγωγούς υψηλών φαινολικά έξτρα παρθένων ελαιόλαδων για την οικοδόμηση της αναγνώρισης των εμπορικών σημάτων και της κοινότητας μέσω του αγροτουρισμού.

Aristoleo® Συνέδρια

Το Aristoleo® φιλοξενεί μια ετήσια διάσκεψη με εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας και της βιομηχανίας για την προώθηση του υψηλού φαινολικά έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και την παρουσίαση των βραβείων Aristoleo.

Δοκιμαστικό Τεστ Aristoleo®

Για επαγγελματική χρήση, αυτό το “εργαστήριο φιαλιδίου” με βάση το NMR μετρά τις φαινολικές ενώσεις ελαιοκανθάλης και ελαιασίνης στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

https://aristoleo.com/aristoleo-agency/

Πρακτορείο

Το Aristoleo® παρουσιάζει τους παραγωγούς υψηλού φαινολικά έξτρα παρθένου ελαιόλαδου σε περιφερειακούς διανομείς ή/και αγοραστές για πωλήσεις.

Υπηρεσίες

Η ομάδα του Aristoleo® συνεργάζεται ενεργά με τους παραγωγούς για να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων παραγωγής, εμπορίας και πωλήσεων.

ARISTOIL Interreg MED Program 3-year, 5-country EU funded study of high phenolic olive oil

ARISTOIL

Το Aristoleo® Ltd είναι εταίρος στο τριετές ΕΕ πρόγραμμα ARISTOIL Interreg MED, για τη μελέτη του υψηλού φαινολικά ελαιόλαδου.

Διαφήμιση

Το Aristoleo® προσφέρει στους διαφημιστές μια ευρεία έκταση μέσω της ιστοσελίδας, των διαδικτυακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των βραβείων και των εκδηλώσεων προώθησης.

Χορηγεία

Το Aristoleo® προτρέπει τους χορηγούς να συμμετέχουν σε πολλά επίπεδα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό δημογραφικά κοινό τους μέσω ειδικών εκδηλώσεων.

Διανομείς

Το Aristoleo® συνεργάζεται με άτομα που έχουν βιώσει τα οφέλη του υψηλού φαινολικά έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στην υγεία τους και θέλουν να τα μοιραστούν.

Τι λένε οι Πελάτες μας

Aristoleo

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που χρησιμοποιούμε συνήθως για εσωτερική αξιολόγηση του ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας. Χαμηλού κόστους, γρήγορο και αξιόπιστο.

Κώστας Πεϊμανίδης, Agrovim

Χρησιμοποιούμε το Δοκιμαστικό Τεστ Aristoleo® για να επιδείξουμε την υπεροχή των ελαιόλαδων μας στους πελάτες μας. Χάρη στο  Δοκιμαστικό Τεστ Aristoleo® και την έρευνα των Μαγιάτη – Μέλλιου, το νησί της Κέρκυρας παράγει πλέον ένα από τα πιο υψηλά φαινολικά ελαιόλαδα στον κόσμο.

Σπύρος Δαφνής, The Governor

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη βιομηχανία ελαιόλαδου.

Φίλιππος, Philippos Hellenic Goods

Το Δοκιμαστικό Τεστ Aristoleo® ανοίγει στην Ελλάδα και παγκοσμίως ένα πολύτιμο εργαλείο για μελέτη, προώθηση και γρήγορη αύξηση του παράγοντα αγροτουρισμού. Διεθνώς, οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να γευτούν και να επωφεληθούν από τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη στην υγεία τους που παρέχονται από τη συχνή κατανάλωση ελαιόλαδων υψηλών σε φαινόλες.

Σταμάτης Αλαμανιώτης, Business Development Director

Πρόσφατα Άρθρα

Aristoleo
  • Aristoleo Dr. El Sayed prostate cancer oleocanthal

Prostate Cancer and Oleocanthal

January 12th, 2024|Comments Off on Prostate Cancer and Oleocanthal

Here is the most exciting research on oleocanthal and metastatic prostate cancer. This study validated the nutraceutical effect of oleocanthal on the progression of PC.